Hinnasto

Kasvohoidot

Peruskasvohoito
Sisältää: kuorinta, ihoa kosteuttavat ja kirkastavat hoitoaineet sekä kasvohieronta
60€
Perusihonpuhdistus
Sisältää: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoide
55€
Kasvohieronta
Sisältää: Meikin poisto ja kasvojen hieronnan erilaisilla hierontatekniikoilla
25€
Pikapiristys
Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoide
45€

Erikoiskasvohoidot

Kirkastava erikoiskasvohoito
Erikoiskasvohoito sisältää AHA-kuorinnan, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja
tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinnan jälkeen yksilöllisesti räätälöity kasvonaamio, jonka aktiiviaineet
valitaan ihosi tarpeiden mukaan.
70€
ENVIRON-syväpuhdistava vitamiinihoito
Sisältää: esipuhdistus, puhdistus, höyrytys, pinnallinen ihon puhdistus, hieronta, Treatment Gel (sis. matalan A-
vitamiini pitoisuuden), Alginate-naamio, seerumi ja loppuvoide
79€
Syväkosteuttava kasvohoito
Välitön sekä pitkäaikainen kosteutus. Vahvistaa ihon suojaavaa kerrosta ja tukee optimaalista kosteuden
jakaantumista ihosoluihin sekä niiden ympärille. Ihosi on näkyvästi pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi.
Sisältää: esipuhdistus, kuorinta, puhdistus, seerumi, imeytyshoito, naamio
75€
BTB13 Anti-age kiinteyttävä kasvohoito
Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen AHA-hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, ihoa heleyttävä ja kirkastava anti-age naamio. Hoito viimeistellään tehoseerumilla ja hoitovoiteella sekä silmänympärysvoiteella.
70€
BTB13 Medical puhdistava & tasapainottava kasvohoito
Epäpuhtaalle, seka-rasvoittuvalle ja/tai akneiholle soveluva kasvohoitoa Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kaksivaikutteinen AHA-kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, hoitonaamio, tehoseerumi ja loppuhoitovoiteet.
69€
BTB13 Medical Sensitive kasvohoito
Herkälle, kutiavalle, ärtyneelle, rosaceaiholle eli ruusufinniin ja /tai atooppiselle iholle soveltuva rauhoittava, korjaava ja vahvistava kasvohoito.
Sisältää: alkupuhdistus, ihoanalyysi, hellävarainen kuorinta, kulmien siistiminen, hoitonaamio, tehoseerumit ja loppuvoitee.
69€
Vitamiinien imeytyshoidot (75-90 min)
Hoidossa käytettävien vitamiinituotteiden voimakkuutta nostetaan asteittain hoitosarjan aikana mahdollisen A-vitamiinireaktion (punoitus, kuivuus, näpyt) välttämiseksi. Toisin sanoen hoitoja ei voida tehdä ensimmäisillä kerroilla korkeilla vitamiinipitoisuuksilla vaan hoidot on aina aloitettava matalia vitamiinipitoisuuksia sisältävillä tiivisteillä.
70€
Mikroneulauskasvohoito 139€/krt, 345/3krt, 570€/6krt
Mikroneulaushoito perustuu tieteellisiin faktoihin solujen uudistumisesta ja solujen välisestä viestinnästä. Mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa ja viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon, mikroneulojen luomien kanavien kautta. Mikroneulauksen jälkeen tehoaineiden imeytystä voidaan tehostaa imeytysvirralla.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:
- Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
- Mikroneulaus on tehokasta ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.
- Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua tai ei ollenkaan, iho saattaa olla hoidon jälkeen hieman punainen mikä palautuu hyvin nopeasti ja riskiä komplikaatioille ei ole.Hoidoissa käytämme yksittäin pakattuja kertakäyttöisiä steriilejä hoitopäitä mikroneulauskynässä, jolloin bakteerit eivät pääse leviämään.

Miten usein? Mikroneulaus tehdään yleisemmin 6 - 8 kerran sarjana 3 - 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana.

alk. 139€

Laitehoidot

Ultraääni-ihonpuhdistus
Hellävarainen, kivuton ja tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Hoidon jälkeen ihon on puhdas ja ihon pinta on pehmeä. Parhaat tulokset saavutetaan kauneushoitolassa suoritettavassa sarjahoidossa esim. 4 - 6 hoitokertaa suoritettuna yksi hoitokerta viikossa. Ultraäänipuhdistuksen jälkeen voidaan iholle tehdä myös mekaaninen puhdistus, jolloin saavutetaan paras tulos.
55€
Ultraääni-ihonpuhdistus kasvohoidolla
Sopii kaikille jotka haluavat syväpuhtaan, kirkkaan ja kuultavan ihon. Teemme ultraäänihoitoa kasvoille, dekolteelle ja selälle. Poistaa tukkeumia, hoitaa näppylöitä sekä aknea, vahvistaa ihosolujen toimintaa ja verenkiertoa, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, kasvattaa ihon läpäisykykyä, tasoittaa juonteita, vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa, nopeuttaa ihon uusiutumista ja vaikuttaa aktivoivasti kuona-aineiden poistumiseen.
79€
Timanttihionta + kasvohoito
Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu. Timanttihionta vähentää tehokkaasti mm. aknearpia ja ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Hoito poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi verenkiertoa sekä edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista. Hoito on täysin kivuton ja se sopii lähes kaikille ihotyypeille.
89€
Ultrasound-kiinteyttävä hoito
Kiinteyttävä ja kasvoja kohottava Ultrasound on miellyttävä kasvohoito, jossa saadaan aikaan ihon värin kirkastusta ja tasoittumista sekä maksaläiskien vaalentumista. Se myös kiinteyttää ja vähentää turvotusta kasvoilla. Selkeästi heleämpi ja kiinteytyneempi iho. Näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihon kiinteytys hoitolaitteella, naamio, hoitovoide ja silmänympärysvoide.
79€

Hoidot jaloille ja käsille

Perusjalkahoito
Sisältää: jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, kynsien viilaus, kovettumien poisto, raspikäsittely jalkapohjille, kynsinauhojen käsittely, kynnen alustan puhdistus, varpaan välien hoitaminen ja jalkojen hieronta
55€
Erikoisjalkahoito
Sisältää: kovettumien poisto poralla, käsin ja/tai raspilla tarpeen mukaan, kynsien huolto sekä jalkojen ihon hoitaminen kuorinnan hieronnan/naamion avulla tarpeen mukaan
60€
Peruskäsihoito
Sisältää: viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus
35€
Erikoiskäsihoito
Sisältää: peruskäsihoito, kuorinta ja naamio
50€
   
   

Kestovärjäykset ja ehostus

Ripsien kestotaivutus 48€
Ripsien kestotaivutus ja ripsien kestovärjäys 58€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu
Sisältää: kulmien siistimiset, kulmien muotoilu vahalla tai nyppäämällä, ripsien ja kulmien kestovärjäykset
Kestovärjäys säilyy n. 4 viikon ajan.
25€
Ripsienkestoväri
Kestovärjäys säilyy n. 4 viikon ajan.
15€
Kulmienkestoväri
Kestovärjäys säilyy n. 4 viikon ajan.
15€
Meikki ja meikin opastus
Meikkiopastuksessa käydään läpi perusmeikkaustekniikka, kasvojesi parhaat puolet, joita korostaa sekä oikeanlaisten siveltimien käyttö. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi sekä autamme sinua löytämään tien juuri sinulle sopivan meikin tekoon. Tarvittaessa voit ottaa mukaan omat meikit ja siveltimet. Meikkiopastus kestään noin 2 tuntia.
55€
Päivämeikki 25€
Juhlameikki 55€
Häämeikki
(sis. koemeikkauksen)
99€
Pika-värianalyysi
Etsitään sinulle parhaat värit värianalyysissä huivien avulla.
50€

Kampaamopalvelut

Hiustenleikkaus 35€
Otsahiukset 15€
Mallinmuutosleikkaus 52€
Lasten hiustenleikkaus 25€
Pesu ja kuivaus (lyhyet/puolipitkät/pitkät) 15€/25€/25€
Föönikampaus (lyhyet/puolipitkät/pitkät) 35€/45€/55€